Vyhledávání


Kurz salsy pro začátečníky

02.12.2013 23:22

Kurz pro začátečníky pokračuje.

Po absolvování 10 lekcí (poslední lekce je 17. 3.) je možno pokračovat nadále v kurzu, který poběží až do konce června. Trochu něco zopakujeme a pomalinku pojedeme dál. Je před námi dalších 13 lekcí a pak taneční prázdniny. Od září opět začne kurz pro začátečníky.

CENA: 910 Kč/13 lekcí (24.3. - 23.6., bez Velikonočního pondělí) nebo 90 Kč/1 lekci

Nově jsme zavedli možnost přijít pouze na 1 lekci, která je určena spíše pro dámy nebo pro mírně pokročilé pány. Pánům se doporučuje chodit na všechny lekce, neboť na nich tanec stojí a oni musí umět vést partnerky, což není možné se na učit jen při pár lekcích. Ano pánové, máte to těžší :-) Pokud je partner dobrý, tak vždy alespoň trochu pohybově nadanou partnerku odvede.

první lekce: 24.3.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Od ledna 2014 otvíráme nový kurz pro začátečníky, každé pondělí 18:00 - 19:00 hod.

1. lekce: 13. ledna

Protože jsme se toho od září již dost naučili a stále jsou tu lidé, kteří by se k nám rádi přidali, ale skočit do rozjetého vlaku je dosti náročné, rozhodli jsme se, že otevřeme nový kurz pro začátečníky a rozšíříme tak naší Salsa rodinu o "novorozeňata". Ještě než k nám přijdete na první lekci, jste srdečně zváni přijít se podívat na jakoukoliv naši stávající hodinu, kde se můžete poptat, jak se lidem u nás líbí a omrknout situaci :-)

Kurz pro začátečníky je otevřen s ohledem na zkušenosti pouze pro páry, aby nebylo 8 holek na 3 pány. Pokud se chcete přihlásit jednotlivě, pánové i dámy, prosím, zkontaktujte mě a dohodneme se. Přihlásit se je možné na tel. 604662603 nebo e-mailem: blancheon@seznam.cz

CENA: 700 Kč/10 lekcí

KDY: 13.1. - 17.3.  (v termínu jsou jarní prázdniny, kdo bude chybět, dořešíme individuálně)

Kurz těmito 10 lekcemi nekončí, bude navazovat dále dalšími 10 lekcemi (pro ty, kteří budou mít zájem).

Co na sebe? Nejdůležitější je mít boty na přezutí, dámy podpatky nejsou vůbec třeba. Pro bližší inspiraci doporučuji mrknout do fotogalerie.